wij zijn lef_.jpg
 

LEF sluit precies aan bij waar wij als ondernemers voor staan. Met LIEFDE zorgen wij voor onze dieren en producten en EMOTIE delen we door beleving te bieden. Dat komt tot uiting in ons ambachtelijke FOOD. Samen aanpakken, onze producten enthousiast promoten, informatie uitwisselen en onze bourgondische trots delen… Dat is LEF!

 
 
 

Blanche Dael

‘De subtiele smaak van het beste’. Zo omschrijft Blanche Dael haar koffie graag. Koffie drinken gebeurt vaak onbewust, maar is altijd genieten. Genieten van fijne aroma’s en subtiele smaken, maar ook van de heerlijke nasmaak die je proeft als je kopje koffie al láng op is.
www.blanchedael.nl

 

 
 

Clevers ijssalon

IJssalon Clevers heeft vestigingen in Grubbenvorst, Arcen Overloon, Kessel, Roermond, Tienray en Plasmolen en serveert dagelijks vers ambachtelijk gemaakt ijs.
Het vriendelijke team van ijssalon Clevers staat voor u klaar in de zaken of op de terrassen van de ijssalons.
www.clevers.nl

 
 
 

Ria Joosten Catering & Evenementen

Verrassen, daar is het bij Ria Joosten Catering & Evenementen om te doen. Bij zowel de organisatie als de catering van een zakelijk of particulier evenement zorgen Ria en haar team ervoor dat de gasten iets unieks beleven .
www.riajoosten.nl

 
 
 

MiniTree

Minitree is een fruitboom die je niet hoeft te snoeien. fDe boom blijft 50 cm smal, groeit alleen in de hoogte en levert ieder jaar vers fruit. Een appel uit eigen tuin, wie wil dat nou niet? Een minitree is een ideaal geschenk of een gezonde aankleding van bijvoorbeeld een horecagelegenheid. Minitree: kwaliteitsbomen voor iedereen, met alle innovaties van de boomkwekerij binnen handbereik.
www.minitree.nl

 
 
 

Ruyghveen

Ruyghveen gelooft in het optimaal genieten van een heerlijk stuk vlees uit de Peel. Het bedrijf garandeert smaak en kwaliteit, omdat lokale en gepassioneerde slager, slachter en veehouders verbindingen leggen en nauw samenwerken. “Wij beloven met trots Ruyghveen, vlees met Peelkarakter!”
www.ruyghveen.nl

HART_Ruyghveen.jpg
 
 
 
HART_gevuld2.jpg

Hela Thissen

Het was in 1967 dat Harry Thissen de basis legde voor 50 jaar Curry in Nederland. Hiermee is Hela groot geworden. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot leverancier en producent van kruiden, specerijen, sauzen, dressings, marinades en exclusieve bakkerijgrondstoffen. Daarbij is smaak de sleutel tot succes.
www.hela.nl

 
 
 

Lindeboom Bierbrouwerij

Bij Lindeboom Bierbrouwerij worden al bijna 150 jaar kwalitatief hoogwaardige bieren gebrouwen. De brouwerij heeft zich ontwikkeld tot een eigentijdse, eigenzinnige en nog steeds volledig zelfstandige familiebrouwerij, waarbij de roots al die tijd behouden zijn gebleven. Daarnaast kenmerkt Lindeboom zich door haar excellente service, waarbij klant en consument centraal staan! Bieren recht uit het hart van Limburg. Waar het ook gedronken wordt, Lindeboom is altijd 't Bier van Hier.
www.lindeboom.nl

HART_Lindeboom.jpg
 
 
 
HART_Fruitboerderij.jpg

Fruitboerderij

Fruitboerderij is een fruitteeltbedrijf in Baarlo, met haar boomgaarden aan de vruchtbare oevers van de Maas. Een gemengd fruitbedrijf met al meer dan 150 jaar ervaring in het telen van fruitsoorten. Sinds een paar jaar maakt Fruitboerderij haar eigen sappen en likeuren. Daarnaast legt het bedrijf verbindingen met horeca en recreatie. Zo kunt u bij Fruitboerderij terecht voor rondleidingen en vergaderarrangementen of overnachten tussen het fruit in een van de vakantiewoningen. Fruitboerderij staat voor een unieke mix van fruit en recreatie.
www.fruitboerderij.com

 
 
 

Frank’s farm

Op Frank's farm staan de geiten en omgeving voortdurend centraal. We hebben een redelijk grote boerderij, met veel aandacht en zorg voor het individuele dier. We zijn trots op wat we doen en delen graag onze passie voor het boerenleven. 
www.franksfarm.nl

frank's farm.jpg
 
 
 
HART_Herefords.jpg

Herefords slagerij

Herefords zoekt samenwerking en goede combinaties om het beheer van natuurgebieden rendabel te maken. Dat brengt het bedrijf in de praktijk door authentieke Herefords runderen in te zetten als ‘grasmaaier’ in natuurgebieden. Vervolgens wordt het waardevolle vlees van de koeien verwerkt in een eigen slagerij. Wat rest is de vermarkting en het genieten van vlees met smaak!
www.herefords.nl

 
 
 

‘t Slakkenhuys

Escargotskwekerij ’t Slakkenhuys kweekt haar slakken op eigen bodem: aan de rand van Nationaal Park de Groote Peel. Om deze herkomst te onderstrepen noemen wij onze escargots: De Peelslak.
tslakkenhuys.nl

slakkenhuys.jpg
 
 
 
HART_Omaskip.jpg

Oma's Kip

Oma’s kip wordt gemaakt van vleeskuikens die langzaam zijn gegroeid en een prima leven hebben gehad. Dit draagt bij aan de smaak van de kip. De kippen van Oma’s kip voldoen aan het keurmerk van de dierenbescherming. Kortom: Oma’s Kip, de lekkerste kip!
www.omas-kip.nl

 
 
 

De Sjroete Farm

De Sjroete Farm is een kalkoenhouderij waar de passie voor het ambacht kalkoenhouden en de liefde voor de dieren centraal staat. Bij De Sjroete Farm kunnen de kalkoenen rustig opgroeien en rondscharrelen in de kruidenwei. De Weidekalkoenen onderscheiden zich niet alleen door hun chique zwarte veren, maar vooral ook door het smaakvolle vlees. www.desjroetefarm.nl

HART_Sjroetefarm.jpg
 
 
 
HART_Teboza.jpg

Teboza Asparagus

Teboza asparagus is een familiebedrijf dat staat voor 100% asperges en heeft de gehele aspergeketen in eigen hand. Gedurende het aspergeseizoen levert Teboza dagelijks topkwaliteit verse asperges aan toonaangevende restaurants en retailketens in binnen- en buitenland.
www.teboza.com

 
 
 

Handje Gezond

De allerlekkerste blauwe bessen uit de Limburgse Peel, dat is waar het om draait bij Handje Gezond en bij familie De Kleijne. Het bedrijf wil zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met de blauwe bes door een bezoek aan de plantage of door te genieten van de lekkere en gezonde blauwe bessen en producten.
www.handjegezond.nl

HART_handjegezond.jpg